Het weer nu in Tučepi

Nu:
Veel zon, enkele wolken
18 juni 16:00 uur
28°
0 mm
Vochtigheid 43%
WZW 3 bft
Zicht 21.7 km

Weerbericht korte termijn Tučepi


De komende uren is het broeierig warm met maxima tussen 23 en lokaal 31 graden. Met name in het midden en zuiden kunnen zware onweersbuien ontstaan, mogelijk met forse hagel en zware windstoten. Vanavond trekken de meeste buien naar het noorden weg en vannacht wordt het geleidelijk droog. Morgen verloopt overwegend droog. De zon schijnt vooral in de middag van tijd tot tijd. Door een wind van zee is het wel een stuk koeler, maar wel aangenaam met 18 tot 23 graden.

Weersvoorspelling Tučepi voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Stevige buien met regen, sneeuw en hagel29° Veel zon, ook sluierwolken23° Helder met sluierwolken17° Veel zon, ook sluierwolken28°
0.2 mm
0 mm 0 mm 0 mm
WZW 3 bft
W 2 bft
N 1 bft
ZW 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Tučepi, met vanmiddag nog wel kans op een regen- en hagelbui. Vannacht koelt het af tot 17 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 28 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Tučepi

Het weer in Tučepi wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:24 uur. Dat is 3 minuten langer dan vorige week.
05:11 uur zon op
20:35 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
9
9
Fietsweer
8
8
Golfweer
10
10
Visweer
8
9
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Tučepi op je site plaatsen!
Bekijk de widgets