Het weer nu in Malé

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
05 augustus 18:00 uur
29°
0 mm
Vochtigheid 77%
W 3 bft
Zicht 16.8 km

Weerbericht korte termijn Malé


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Malé voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Enkele onweersbui, ook opklaringen28° Onweersbuien, soms opklaringen27° Onweersbuien, soms zon27° Onweersbuien, soms zon28°
1 mm
3 mm
4 mm
6 mm
W 3 bft
W 3 bft
WZW 3 bft
W 3 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Malé. Vannacht koelt het af tot 27 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en is de temperatuur ongeveer 27 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Malé

Het weer in Malé wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:17 uur. Dat is 2 minuten korter dan vorige week.
06:03 uur zon op
18:20 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
1
3
Fietsweer
1
1
Golfweer
1
1
Visweer
3
3
Wandelweer
2
3

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Malé op je site plaatsen!
Bekijk de widgets