Het weer nu in Kuantan

Nu:
Sluierwolken, ook nog zon
26 juli 8:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 92%
ZW 1 bft
Zicht 8.3 km

Weerbericht korte termijn Kuantan


Wolkenvelden en enkele opklaringen wisselen elkaar af, in de kustprovincies en slechts lokaal in het binnenland is nog een enkele bui mogelijk. Tijdens opklaringen kan er wat mist of nevel ontstaan en het koelt af naar 16 graden. De ochtend start in het binnenland zonnig, maar in de kust provincies komen al enkele buien voor. In de middag trekken enkele felle (onweers)buien over het land. Tussen de buien door is er ook ruimte voor de zon en de temperatuur loopt op naar 20 tot 24 graden. De dagen daarna houdt het wisselvallige zomerweer aan.

Weersvoorspelling Kuantan voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, ook sluierwolken29° Zon en kans op een buitje34° Onweersbuien, soms opklaringen26° Opklaringen en kans op een buitje24°
0 mm
0.2 mm
3 mm
0.3 mm
ZW 2 bft
ZO 2 bft
ZO 3 bft
ZW 1 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Kuantan, met vanmiddag nog wel kans op een regenbui en vanavond kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 34 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 26 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Kuantan

Het weer in Kuantan wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:18 uur. Dat is 1 minuten korter dan vorige week.
07:05 uur zon op
19:23 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
4
4
Fietsweer
3
3
Golfweer
5
5
Visweer
6
6
Wandelweer
4
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kuantan op je site plaatsen!
Bekijk de widgets