Het weer nu in Chetumal

Nu:
Helder weer
19 april 20:00 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 83%
O 4 bft
Zicht 11.0 km

Weerbericht korte termijn Chetumal


Er komen brede opklaringen voor. Bij weinig wind is het 2 tot 6 graden en plaatselijk is wat nevel of mist aanwezig. Tijdens de eerste ochtenduren lost dit snel op en vervolgens weet overdag de zon heel aardig door te breken. In de middag kan landinwaarts lokaal een buit ontstaan, op de meeste plaatsen blijft het echter droog. Bij weinig wind wordt het 14 tot 17 graden. In de avond lost een eventuele bui snel op en vervolgens koelt het af naar een graad of 4.

Weersvoorspelling Chetumal voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Onweersbuien, soms opklaringen27° Onweersbuien, soms opklaringen25° Veel zon, ook sluierwolken30° Veel zon, ook sluierwolken32°
2 mm
3 mm
0.1 mm
0 mm
O 4 bft
OZO 3 bft
ZO 3 bft
OZO 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder helder en het blijft zo goed als droog in Chetumal, met vanavond en vannacht kans op onweer. Het koelt af tot 24 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 32 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Chetumal

Het weer in Chetumal wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:39 uur. Dat is 7 minuten langer dan vorige week.
06:33 uur zon op
19:12 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
5
8
Fietsweer
4
7
Golfweer
6
8
Visweer
4
9
Wandelweer
5
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Chetumal op je site plaatsen!
Bekijk de widgets