Het weer nu in Orizaba

Nu:
Mistbanken, maar ook zon
30 oktober 9:00 uur
15°
0 mm
Vochtigheid 97%
OZO 1 bft
Zicht 0.0 km

Weerbericht korte termijn Orizaba


Bewolking overheerst en vooral in de noordelijke helft van het land valt nog regen of motregen. In de nacht blijft het ook daar op steeds meer plaatsen droog. Vanavond is het nog een graad of 14. In de nacht daalt naar 13 tot 11 graden. Morgen breekt de zon enige tijd mooi door en blijft het tot de avond droog. Het wordt 15 of 16 graden. Aan het einde van de middag gaat het in het westen regenen. In de avond krijgt ook de rest van het land met regen te maken. De wind waait uit het zuid- tot zuidwest en is boven land meest matig. Aan zee waait het iets harder.

Weersvoorspelling Orizaba voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Grijs door mist of dichte mist15° Mistbanken, maar ook zon18° Mistbanken, maar ook opklaringen14° Helder met sluierwolken12°
0 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm
OZO 1 bft
OZO 2 bft
OZO 1 bft
W 1 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Orizaba, met vanmiddag nog wel kans op mist. De temperatuur stijgt tot 18 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 12 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Orizaba

Het weer in Orizaba wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:28 uur. Dat is 7 minuten korter dan vorige week.
06:28 uur zon op
17:56 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
9
8
Fietsweer
9
8
Golfweer
10
9
Visweer
8
8
Wandelweer
10
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Orizaba op je site plaatsen!
Bekijk de widgets