Het weer nu in Puerto Vallarta

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
27 oktober 8:00 uur
23°
0 mm
Vochtigheid 91%
O 2 bft
Zicht 8.9 km

Weerbericht korte termijn Puerto Vallarta


Een gebied met regen trekt vanmiddag en vanavond van zuidwest naar noordoost over het land. In Groningen valt de eerste regen aan het begin van de avond. Het is zo'n 12 graden en er waait een matige tot krachtige zuidwestenwind, aan zee is de wind soms stormachtig. Vannacht wordt het grotendeels droog. De minima liggen rond 9 graden. Morgen is er eerst soms zon. Vooral in de kustgebieden kunnen buien vallen. In de loop van de dag trekken de buien landinwaarts. Er is kans op hagel, onweer en windstoten. De maxima liggen rond 12 graden.

Weersvoorspelling Puerto Vallarta voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, ook sluierwolken28° Enkele onweersbui, ook zon30° Opklaringen, maar ook een enkele bui25° Opklaringen en kans op een buitje23°
0 mm
1 mm
0.6 mm
0.2 mm
W 2 bft
W 3 bft
W 2 bft
NNO 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Puerto Vallarta, met vanmiddag kans op onweer en vanavond kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 30 °C en de wind is matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 23 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Puerto Vallarta

Het weer in Puerto Vallarta wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:27 uur. Dat is 8 minuten korter dan vorige week.
07:01 uur zon op
18:28 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
10
10
Fietsweer
9
9
Golfweer
10
10
Visweer
7
7
Wandelweer
10
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Puerto Vallarta op je site plaatsen!
Bekijk de widgets