Het weer nu in Fagernes

Nu:
Zon en kans op een sneeuwbuitje
11 april 20:00 uur
0.1 cm
Vochtigheid 51%
ONO 2 bft
Zicht 0.1 km

Weerbericht korte termijn Fagernes


Vanavond en vannacht is er weinig bewolking. De wind neemt af en uiteindelijk gaat het in het binnenland licht vriezen. Later vannacht komt vanuit het westen meer bewolking opzetten en later volgt ook een enkele winterse bui. Morgen wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Uit de bewolking valt soms een bui, mogelijk met hagel of natte sneeuw. Het wordt ongeveer 8 graden en er waait een meest matige westenwind, kracht 3 tot 4. In de nacht naar dinsdag is het wederom koud met landinwaarts lichte vorst.

Weersvoorspelling Fagernes voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zon, maar ook een enkele sneeuwbui Bewolkt met enige sneeuwval-2° Bewolkt met wat lichte sneeuwval-1° Veel wolken en wat zon
1 cm
2 cm
0.4 cm
0.2 mm
ONO 2 bft
NNW 2 bft
N 3 bft
N 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Fagernes, met vanavond en vannacht sneeuw. Het koelt af tot -2 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op sneeuw en loopt de temperatuur op tot ongeveer 0 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Fagernes

Het weer in Fagernes wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:20 uur. Dat is 40 minuten langer dan vorige week.
06:15 uur zon op
20:35 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
3
4
Fietsweer
6
6
Golfweer
8
8
Visweer
5
5
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Fagernes op je site plaatsen!
Bekijk de widgets