Het weer nu in Vinje

Nu:
Geheel bewolkt
17 januari 0:00 uur
-0°
0 mm
Vochtigheid 68%
NNO 5 bft
Zicht 17.9 km

Weerbericht korte termijn Vinje


Het is bewolkt en plaatselijk valt nog een bui. In de loop van de nacht wordt het droog en klaart het soms op. De minima liggen rond 3 graden. Maandag overdag schijnt vooral in het westen geregeld de zon, dieper landinwaarts komen ook vrij veel wolken voor waaruit lokaal ook wat regen kan vallen. Daar waar de zon schijnt wordt het 9 graden, elders een graad of 7. De wind komt uit het westen tot noordwesten en is boven land 2 tot 4 Bft, aan zee vaak 5 of 6 Bft. In de nacht naar dinsdag koelt het af tot dicht bij nul en wordt het wederom mistig.

Weersvoorspelling Vinje voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Bewolkt met wat lichte sneeuwval-1° Bewolkt met enige sneeuwval-2° Bewolkt met enige sneeuwval-2° Geheel bewolkt-2° Grijs met een mix van regen en sneeuw-2° Grijs en enige tijd regen Grijs en enige tijd regen Grijs en enige tijd regen
0.3 cm
0.6 cm
0.7 cm
0.2 mm
2 mm
6 mm
3 mm
4 mm
NNO 5 bft
NW 5 bft
NNW 5 bft
NW 4 bft
Z 5 bft
Z 5 bft
ZW 5 bft
ZW 6 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Vinje, met vanavond en vannacht nog wel sneeuw. Het koelt af tot -1 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op sneeuw en loopt de temperatuur op tot ongeveer -2 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Vinje

Het weer in Vinje wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 02:49 uur. Dat is 116 minuten langer dan vorige week.
10:48 uur zon op
13:37 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
1
1
Fietsweer
1
3
Golfweer
1
1
Visweer
3
3
Wandelweer
1
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Vinje op je site plaatsen!
Bekijk de widgets