Het weer nu in Donezk

Nu:
Veel zon, enkele wolken
05 augustus 18:00 uur
30°
0 mm
Vochtigheid 30%
NO 2 bft
Zicht 20.7 km

Weerbericht korte termijn Donezk


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Donezk voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken31° Veel zon, ook sluierwolken25° Opklaringen en kans op een buitje21° Geregeld zon, ook wolken28°
0 mm 0 mm
0.2 mm
0 mm
OZO 2 bft
NO 2 bft
ZO 2 bft
ZO 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Donezk, met vannacht nog wel kans op een regenbui. Het koelt af tot 21 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 28 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Donezk

Het weer in Donezk wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:49 uur. Dat is 19 minuten korter dan vorige week.
05:10 uur zon op
19:59 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
8
3
Fietsweer
7
2
Golfweer
10
5
Visweer
9
5
Wandelweer
8
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Donezk op je site plaatsen!
Bekijk de widgets