Het weer nu in Gdynia

Nu:
Geheel bewolkt
06 december 22:00 uur
-3°
0 mm
Vochtigheid 80%
ZO 2 bft
Zicht 12.7 km

Weerbericht korte termijn Gdynia


Landinwaarts valt op veel plaatsen enkele uren (natte) sneeuw. Vooral in het oosten en noordoosten kan tijdelijk een laagje sneeuw komen te liggen. In het westen en zuidwesten valt eerst regen, later klaart het op. De temperatuur daalt tot rond nul tijdens sneeuwval, aan zee wordt het 3 of 4 graden. Morgen wisselen zon en wolken elkaar af. Tot de avond blijft het meest droog. Het wordt 5 of 6 graden en de van zuidwest naar zuidoost draaiende wind neemt in de loop van de dag iets in kracht toe.

Weersvoorspelling Gdynia voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Geregeld zon, ook wolken-1° Enkele opklaringen, vaak ook wolken-3° Grijs door mist of dichte mist-4° Mistbanken, maar ook zon-4°
0.1 mm
0.1 mm
0.2 mm
0.1 mm
NO 3 bft
NO 2 bft
ZO 2 bft
OZO 2 bft
Het blijft vanavond helder en de kans op neerslag neemt toe in Gdynia, met vannacht kans op sneeuw. Het koelt af tot -4 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een sneeuwbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer -4 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Gdynia

Het weer in Gdynia wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:30 uur. Dat is 16 minuten korter dan vorige week.
07:52 uur zon op
15:22 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
4
5
Fietsweer
7
8
Golfweer
8
8
Visweer
5
4
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Gdynia op je site plaatsen!
Bekijk de widgets