Het weer nu in Ustka

Nu:
Opklaringen, ook wolken
01 december 5:00 uur
0 mm
Vochtigheid 81%
WNW 1 bft
Zicht 14.1 km

Weerbericht korte termijn Ustka


De bewolking overheerst en vanuit het westen gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De temperatuur ligt rond 8 graden. Overdag blijft het wisselvallig met geregeld buien, maar soms komt de zon ook even tevoorschijn. In het oosten valt eerst nog langdurig regen. Het blijft zacht met maxima rond 10 graden. Verder gaat het stevig waaien: aan zee komt een harde tot stormachtige westenwind te staan met windstoten tot 90 km/uur. Landinwaarts waait het (vrij) krachtig. Vanaf de avond wordt het rustiger en kouder.

Weersvoorspelling Ustka voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Enkele opklaringen, vaak ook wolken Grijs met regen en sneeuw Grijs met een mix van regen en sneeuw Bewolkt met wat regen
0.1 mm
0.6 mm
9 mm
1 mm
NNW 2 bft
ZZO 3 bft
ZO 4 bft
ZZW 4 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Ustka, met morgenochtend en morgenmiddag nog wel natte sneeuw. De temperatuur stijgt tot 3 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het regenachtig en koelt het af tot ongeveer 5 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ustka

Het weer in Ustka wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:40 uur. Dat is 18 minuten korter dan vorige week.
07:51 uur zon op
15:31 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
1
1
Fietsweer
2
2
Golfweer
1
1
Visweer
3
3
Wandelweer
4
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ustka op je site plaatsen!
Bekijk de widgets