Het weer nu in Bragance

Nu:
Bewolkt met wat regen
07 december 21:00 uur
0.5 mm
Vochtigheid 77%
WNW 4 bft
Zicht 13.2 km

Weerbericht korte termijn Bragance


Vanavond gaat het op steeds meer plaatsen regenen. Alleen in Groningen blijft het tot middernacht droog, maar daar kan vannacht dan weer enige tijd wat natte sneeuw vallen. Later vannacht wordt het van zuidwesten uit droog en er volgen ook enkele opklaringen. De temperatuur daalt naar 1 graad in Groningen tot 5 graden langs de Zeeuwse kust. Vooral aan zee waait het flink. Eerst uit het zuidoosten, later uit het zuidwesten. Morgen blijft het op de meeste plaatsen droog. De zon breekt geregeld door en het wordt 6 of 7 graden. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6.

Weersvoorspelling Bragance voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen, maar ook een enkele bui Opklaringen, maar ook een enkele bui Zon, maar ook een enkele bui Zon, maar ook een enkele bui
0.6 mm
1 mm
0.6 mm
0.8 mm
WNW 4 bft
W 4 bft
WNW 5 bft
WNW 5 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Bragance, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 3 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 6 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Bragance

Het weer in Bragance wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:15 uur. Dat is 8 minuten korter dan vorige week.
07:41 uur zon op
16:56 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
3
4
Fietsweer
4
4
Golfweer
4
8
Visweer
5
8
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bragance op je site plaatsen!
Bekijk de widgets