Het weer nu in Castro Marim

Nu:
Enkele opklaringen, vaak ook wolken
07 december 22:00 uur
14°
0 mm
Vochtigheid 93%
WZW 2 bft
Zicht 9.1 km

Weerbericht korte termijn Castro Marim


Vanavond gaat het op steeds meer plaatsen regenen. Alleen in Groningen blijft het tot middernacht droog, maar daar kan vannacht dan weer enige tijd wat natte sneeuw vallen. Later vannacht wordt het van zuidwesten uit droog en er volgen ook enkele opklaringen. De temperatuur daalt naar 1 graad in Groningen tot 5 graden langs de Zeeuwse kust. Vooral aan zee waait het flink. Eerst uit het zuidoosten, later uit het zuidwesten. Morgen blijft het op de meeste plaatsen droog. De zon breekt geregeld door en het wordt 6 of 7 graden. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6.

Weersvoorspelling Castro Marim voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Enkele opklaringen, vaak ook wolken14° Enkele opklaringen, vaak ook wolken13° Geregeld zon, ook wolken12° Geregeld zon, ook wolken16°
0.1 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm
WZW 3 bft
NW 3 bft
NW 3 bft
NW 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Castro Marim. Vannacht koelt het af tot 13 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 16 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Castro Marim

Het weer in Castro Marim wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:42 uur. Dat is 6 minuten korter dan vorige week.
08:28 uur zon op
18:10 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
6
7
Fietsweer
7
8
Golfweer
10
10
Visweer
9
8
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Castro Marim op je site plaatsen!
Bekijk de widgets