Het weer nu in Lagoa

Nu:
Veel wolken en wat zon
28 januari 15:00 uur
14°
0 mm
Vochtigheid 75%
NO 3 bft
Zicht 13.3 km

Weerbericht korte termijn Lagoa


Vanavond en vannacht is het op de meeste plaatsen bewolkt. Uit de dikste bewolking valt af en toe ook wat lichte regen of motregen. Afkoelen doet het nauwelijks; veel kouder dan 6 graden wordt het vannacht niet. Morgen houdt bewolking de overhand, alleen in de kustgebieden breekt de zon af en toe door. Uit dikke bewolking valt af en toe ook een spat regen. Het wordt 10 of 11 graden en het waait stevig. In het noordelijk kustgebied komt een harde wind te staan.

Weersvoorspelling Lagoa voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Geregeld zon, ook wolken16° Opklaringen en kans op een buitje14° Opklaringen, maar ook een enkele bui12° Zon, maar ook een enkele bui16°
0.1 mm
0.2 mm
0.6 mm
0.8 mm
ONO 3 bft
ONO 3 bft
ONO 3 bft
ONO 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Lagoa, met vanavond en vannacht nog wel kans op een regenbui. Het koelt af tot 12 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 16 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Lagoa

Het weer in Lagoa wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:12 uur. Dat is 12 minuten langer dan vorige week.
07:50 uur zon op
18:02 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
7
6
Fietsweer
8
6
Golfweer
9
8
Visweer
7
8
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Lagoa op je site plaatsen!
Bekijk de widgets