Het weer nu in São Bartolomeu de Messines

Nu:
Opklaringen, ook wolken
07 december 22:00 uur
15°
0 mm
Vochtigheid 92%
W 3 bft
Zicht 9.1 km

Weerbericht korte termijn São Bartolomeu de Messines


Vanavond gaat het op steeds meer plaatsen regenen. Alleen in Groningen blijft het tot middernacht droog, maar daar kan vannacht dan weer enige tijd wat natte sneeuw vallen. Later vannacht wordt het van zuidwesten uit droog en er volgen ook enkele opklaringen. De temperatuur daalt naar 1 graad in Groningen tot 5 graden langs de Zeeuwse kust. Vooral aan zee waait het flink. Eerst uit het zuidoosten, later uit het zuidwesten. Morgen blijft het op de meeste plaatsen droog. De zon breekt geregeld door en het wordt 6 of 7 graden. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6.

Weersvoorspelling São Bartolomeu de Messines voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt met wat motregen14° Opklaringen en kans op een buitje12° Geregeld zon, ook wolken14° Geregeld zon, ook wolken15°
0.2 mm
0.4 mm
0 mm 0 mm
W 3 bft
WNW 3 bft
NW 4 bft
NW 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in São Bartolomeu de Messines, met vanavond en vannacht nog wel kans op motregen. Het koelt af tot 12 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 15 °C morgenmiddag.

Het weer in São Bartolomeu de Messines

Het weer in São Bartolomeu de Messines wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:42 uur. Dat is 7 minuten korter dan vorige week.
07:35 uur zon op
17:17 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
7
8
Fietsweer
7
8
Golfweer
10
10
Visweer
9
8
Wandelweer
10
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van São Bartolomeu de Messines op je site plaatsen!
Bekijk de widgets