Het weer nu in Fundata

Nu:
Geheel bewolkt
24 januari 0:00 uur
-14°
0 mm
Vochtigheid 83%
NNO 2 bft
Zicht 4.0 km

Weerbericht korte termijn Fundata


Het is bewolkt, maar geleidelijk komen hier enkele opklaringen in. In deze opklaringen vormt nevel en mist waardoor vannacht verspreid over het land het zicht slecht is. De temperatuur komt hierbij uit op 1 graad langs de kust tot -2 in Limburg. Er staat amper wind. Overdag trekt deze wind ook niet aan waardoor de mist maar lastig oplost. De temperatuur komt morgenmiddag in de mist uit op zo'n 3 graden, daarbuiten loopt het kwik op naar 6 graden. In de nacht naar dinsdag is er weer kans op vorst.

Weersvoorspelling Fundata voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Geheel bewolkt-15° Zon en kans op een sneeuwbuitje-13° Geregeld zon, ook wolken-11° Enkele opklaringen, vaak ook wolken-14° Opklaringen, ook wolken-15° Veel zon, enkele wolken-12° Geregeld zon, ook wolken-9° Bewolkt met wat lichte sneeuwval-13°
0.2 mm
0.3 cm
0.1 mm
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
0.2 cm
NNO 2 bft
NNO 2 bft
NNO 2 bft
NNO 2 bft
NNO 2 bft
NNO 2 bft
NNO 2 bft
NNO 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Fundata, met vanavond nog wel sneeuw. Vannacht koelt het af tot -15 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een sneeuwbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer -11 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Fundata

Het weer in Fundata wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:24 uur. Dat is 15 minuten langer dan vorige week.
07:49 uur zon op
17:13 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
4
4
Fietsweer
7
5
Golfweer
8
4
Visweer
4
4
Wandelweer
9
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Fundata op je site plaatsen!
Bekijk de widgets