Het weer nu in Beya

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
28 oktober 12:00 uur
0 mm
Vochtigheid 44%
WNW 2 bft
Zicht 24.1 km

Weerbericht korte termijn Beya


In het hele land is vannacht nog een bui mogelijk, de meeste houden zich echter op in de kustgebieden. Soms klaart het even op en met een iets afnemende wind, vooral in het binnenland, koelt het af naar 8 tot 10 graden. Morgen breekt af en toe de zon door. Aan zee en in het zuiden zijn in de ochtend al buien mogelijk, in de loop van de dag neemt ook elders de buiigheid toe. De meest zware buien vallen in de kustregio's, daar is ook onweer en hagel mogelijk en schiet de wind soms fors uit. Het wordt maximaal 12 graden en er waait een matige tot soms harde zuid- tot zuidwestenwind, kracht 4 tot 7.

Weersvoorspelling Beya voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Grijs met regen en sneeuw Grijs met regen en sneeuw Enkele opklaringen, vaak ook wolken-1° Zon, maar ook een enkele sneeuwbui
1 mm
2 mm
0 mm
0.6 cm
W 4 bft
ZW 4 bft
ZZW 3 bft
WZW 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Beya, met vanmiddag en vanavond natte sneeuw. De temperatuur stijgt tot 9 °C en de wind is matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer -1 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Beya

Het weer in Beya wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:46 uur. Dat is 27 minuten korter dan vorige week.
07:47 uur zon op
17:33 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
3
2
Fietsweer
4
5
Golfweer
5
5
Visweer
4
5
Wandelweer
7
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Beya op je site plaatsen!
Bekijk de widgets