Het weer nu in Omsk

Nu:
Helder weer
13 augustus 0:00 uur
17°
0 mm
Vochtigheid 84%
NNO 1 bft
Zicht 10.6 km

Weerbericht korte termijn Omsk


Vanavond is er met name in het midden en zuiden van het land kans op een enkele regen- of onweersbui. In noorden is de buienkans aanzienlijk kleiner maar ook daar is een enkele (onweers)bui vanavond niet helemaal uitgesloten. In de loop van de avond worden de buien minder actief en blijft het nog lang warm. Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen aanwezig en koelt het uiteindelijk af naar 20 tot 24 graden. In het zuiden komen daarbij mogelijk nog een paar regen- en onweersbuien voor. Morgen wordt het met 29 tot 33 graden wederom tropisch warm en wisselen zonnige perioden en wolkenvelden elkaar af. Later op de dag ontstaan weer enkele zware regen- en onweersbuien, de meeste uiteindelijk in het midden en noorden van het land.

Weersvoorspelling Omsk voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Helder met sluierwolken14° Zon en kans op een buitje19° Onweersbuien, soms zon21° Veel wolken en wat zon13° Geheel bewolkt12° Veel zon, ook sluierwolken14° Veel zon, ook sluierwolken19° Veel zon, enkele wolken14°
0 mm
0.2 mm
5 mm
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
NNW 2 bft
NNW 2 bft
NNW 3 bft
NNW 3 bft
NNW 3 bft
NW 3 bft
NNW 3 bft
NW 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Omsk, met vanavond nog wel kans op onweer en hagel. Vannacht koelt het af tot 14 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 21 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Omsk

Het weer in Omsk wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:10 uur. Dat is 28 minuten korter dan vorige week.
05:36 uur zon op
20:46 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
7
9
Fietsweer
8
8
Golfweer
10
10
Visweer
9
8
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Omsk op je site plaatsen!
Bekijk de widgets