Het weer nu in Penza

Nu:
Geheel bewolkt
12 augustus 21:00 uur
15°
0 mm
Vochtigheid 89%
ZO 2 bft
Zicht 9.5 km

Weerbericht korte termijn Penza


Vanavond is er met name in het midden en zuiden van het land kans op een enkele regen- of onweersbui. In noorden is de buienkans aanzienlijk kleiner maar ook daar is een enkele (onweers)bui vanavond niet helemaal uitgesloten. In de loop van de avond worden de buien minder actief en blijft het nog lang warm. Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen aanwezig en koelt het uiteindelijk af naar 20 tot 24 graden. In het zuiden komen daarbij mogelijk nog een paar regen- en onweersbuien voor. Morgen wordt het met 29 tot 33 graden wederom tropisch warm en wisselen zonnige perioden en wolkenvelden elkaar af. Later op de dag ontstaan weer enkele zware regen- en onweersbuien, de meeste uiteindelijk in het midden en noorden van het land.

Weersvoorspelling Penza voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt en kans op een onweersbui15° Zware buien mogelijk, ook een opklaring14° Zon en kans op een buitje18° Zon en kans op een buitje21°
2 mm
2 mm
0.3 mm
0.4 mm
ZO 2 bft
ZZO 2 bft
WNW 3 bft
W 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Penza, met vanavond kans op onweer en vannacht regen. Het koelt af tot 14 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 21 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Penza

Het weer in Penza wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:57 uur. Dat is 26 minuten korter dan vorige week.
04:36 uur zon op
19:33 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
8
2
Fietsweer
8
3
Golfweer
9
3
Visweer
8
8
Wandelweer
9
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Penza op je site plaatsen!
Bekijk de widgets