Het weer nu in Tomsk

Nu:
Helder weer
13 augustus 1:00 uur
16°
0 mm
Vochtigheid 98%
ZZO 3 bft
Zicht 8.1 km

Weerbericht korte termijn Tomsk


Vanavond is er met name in het midden en zuiden van het land kans op een enkele regen- of onweersbui. In noorden is de buienkans aanzienlijk kleiner maar ook daar is een enkele (onweers)bui vanavond niet helemaal uitgesloten. In de loop van de avond worden de buien minder actief en blijft het nog lang warm. Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen aanwezig en koelt het uiteindelijk af naar 20 tot 24 graden. In het zuiden komen daarbij mogelijk nog een paar regen- en onweersbuien voor. Morgen wordt het met 29 tot 33 graden wederom tropisch warm en wisselen zonnige perioden en wolkenvelden elkaar af. Later op de dag ontstaan weer enkele zware regen- en onweersbuien, de meeste uiteindelijk in het midden en noorden van het land.

Weersvoorspelling Tomsk voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Helder met sluierwolken14° Geregeld zon, ook wolken20° Onweersbui met kans op hagel26° Onweersbui met kans op hagel18°
0 mm 0 mm
0.7 mm
1 mm
Z 3 bft
ZZO 3 bft
Z 3 bft
ZO 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder helder en de kans op neerslag neemt af in Tomsk, met vanavond kans op onweer en hagel. Vannacht koelt het af tot 14 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 26 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Tomsk

Het weer in Tomsk wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:22 uur. Dat is 29 minuten korter dan vorige week.
05:44 uur zon op
21:06 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
7
7
Fietsweer
7
7
Golfweer
8
10
Visweer
9
10
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Tomsk op je site plaatsen!
Bekijk de widgets