Het weer nu in Piešťany

Nu:
Grijs door mist of dichte mist
19 januari 5:00 uur
-5°
0 mm
Vochtigheid 94%
ZO 2 bft
Zicht 0.1 km

Weerbericht korte termijn Piešťany


Het regent in het hele land en daar komt tot het middaguur weinig verandering in. De temperatuur loopt nu alleen maar verder op en ook de wind trekt nog iets aan. Overdag is de zuidwestenwind goed aanwezig. Boven land staat een windkracht 4 tot 5 en aan zee is de wind soms hard, kracht 7. De temperatuur weet op te lopen tot een graad of 10. De ochtend verloopt dus regenachtig, in de middag wordt het zeker in het zuiden van het land steeds vaker droog. Ook woensdag is het bewolkt, winderig en zacht. Ook kan dan nog een beetje regen vallen.

Weersvoorspelling Piešťany voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Grijs en enige tijd sneeuwval-6° Zon en kans op een sneeuwbuitje-2° Geregeld zon, ook wolken Grijs en enige tijd sneeuwval-1°
3 cm
0.3 cm
0 mm
2 cm
ZO 1 bft
ZZO 1 bft
ZZO 2 bft
ZZO 2 bft
Het wordt morgen bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Piešťany, met vannacht en morgenochtend sneeuw. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 0 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt met kans op sneeuw en koelt het af tot ongeveer -1 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Piešťany

Het weer in Piešťany wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:54 uur. Dat is 15 minuten langer dan vorige week.
07:33 uur zon op
16:27 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
6
4
Fietsweer
7
5
Golfweer
8
8
Visweer
4
7
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Piešťany op je site plaatsen!
Bekijk de widgets