Het weer nu in Bentota

Nu:
Opklaringen, ook wolken
05 augustus 20:30 uur
28°
0 mm
Vochtigheid 82%
WZW 2 bft
Zicht 17.4 km

Weerbericht korte termijn Bentota


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Bentota voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zware buien mogelijk, ook een opklaring26° Onweersbuien, soms opklaringen25° Zware buien mogelijk27° Zware buien mogelijk28°
5 mm
8 mm
6 mm
4 mm
WZW 3 bft
WZW 3 bft
WZW 3 bft
WZW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Bentota, met vanavond regen en vannacht kans op onweer. Het koelt af tot 25 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 28 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Bentota

Het weer in Bentota wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:23 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
06:05 uur zon op
18:28 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
1
6
Fietsweer
1
4
Golfweer
1
3
Visweer
3
8
Wandelweer
2
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bentota op je site plaatsen!
Bekijk de widgets