Het weer nu in Katunayaka

Nu:
Opklaringen, ook wolken
05 augustus 20:30 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 86%
ZW 3 bft
Zicht 14.4 km

Weerbericht korte termijn Katunayaka


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Katunayaka voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zware buien mogelijk, ook een opklaring26° Zware buien mogelijk, ook een opklaring25° Zware buien mogelijk27° Zware buien mogelijk28°
4 mm
6 mm
5 mm
3 mm
ZW 3 bft
ZW 3 bft
ZW 3 bft
ZW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Katunayaka, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 25 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 28 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Katunayaka

Het weer in Katunayaka wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:25 uur. Dat is 1 minuten korter dan vorige week.
06:04 uur zon op
18:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
6
7
Fietsweer
4
5
Golfweer
3
5
Visweer
8
8
Wandelweer
7
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Katunayaka op je site plaatsen!
Bekijk de widgets