Het weer nu in Ao Nang

Nu:
Geheel bewolkt
30 november 2:00 uur
24°
0 mm
Vochtigheid 96%
NO 2 bft
Zicht 8.1 km

Weerbericht korte termijn Ao Nang


De temperatuur daalt vanavond op steeds meer plaatsen onder nul en uiteindelijk kan het vannacht lokaal afkoelen tot -5 graden. Daarvoor moet het dan wel helder zijn. Regionaal komen namelijk wolkenvelden voor en ook kan er mist ontstaan. Morgen breekt in de ochtend soms nog de zon door. De bewolking neemt echter snel toe en vooral in het westen valt soms een beetje regen. Er steekt een waterkoude zuidenwind op. In de middag is het niet veel warmer dan 2 graden langs de oostgrens tot 9 graden op Texel. In de avond loopt de temperatuur verder op.

Weersvoorspelling Ao Nang voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Zware buien mogelijk, ook een opklaring23° Geregeld zon, ook wolken28° Onweersbuien, soms zon31° Onweersbuien, soms opklaringen25°
4 mm
0 mm
6 mm
7 mm
NO 2 bft
NO 2 bft
NO 2 bft
NO 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en het blijft wisselvallig in Ao Nang, met vannacht nog wel regen en morgenmiddag kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 31 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 25 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ao Nang

Het weer in Ao Nang wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:41 uur. Dat is 2 minuten korter dan vorige week.
06:22 uur zon op
18:03 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
6
6
Fietsweer
5
5
Golfweer
2
2
Visweer
8
8
Wandelweer
5
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ao Nang op je site plaatsen!
Bekijk de widgets