Het weer nu in Cha-am

Nu:
Helder weer
29 november 22:00 uur
24°
0 mm
Vochtigheid 81%
N 3 bft
Zicht 11.6 km

Weerbericht korte termijn Cha-am


Vanavond gaat het in opklaringen licht vriezen en kan er mist en lage bewolking ontstaan, met name landinwaarts. De minima liggen tussen 0 en -3 graden. In de loop van de nacht schuift vanuit het westen bewolking binnen waaruit in de loop van de ochtend wat regen kan vallen. In de middag en avond gaat het geruime tijd regenen. De meest matige wind draait naar het zuidwesten en het is lang kil met 3 tot 5 graden. In de avond stijgt de temperatuur naar 7 tot 9 graden.

Weersvoorspelling Cha-am voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zware buien mogelijk, ook een opklaring25° Zware buien mogelijk, ook een opklaring24° Geregeld zon, ook wolken26° Geregeld zon, ook wolken27°
3 mm
3 mm
0 mm 0 mm
N 4 bft
NO 4 bft
NNO 4 bft
NNO 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de neerslagkans blijft hoog in Cha-am, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 24 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 27 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Cha-am

Het weer in Cha-am wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:26 uur. Dat is 2 minuten korter dan vorige week.
06:25 uur zon op
17:51 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
9
8
Fietsweer
8
8
Golfweer
9
10
Visweer
8
9
Wandelweer
10
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Cha-am op je site plaatsen!
Bekijk de widgets