Het weer nu in Ko Samui

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
04 december 15:00 uur
28°
0 mm
Vochtigheid 72%
O 4 bft
Zicht 14.5 km

Weerbericht korte termijn Ko Samui


Vanuit het zuiden breekt de zon steeds vaker door. Lokaal valt nog een enkele bui en de maxima liggen rond 7 graden. De wind neemt geleidelijk in kracht af, maar is vooral aan zee vanochtend nog stevig. Vanavond en vannacht klaart het breed op. De wind valt weg en zeker in opklaringen kan het kwik vannacht dalen tot rond het vriespunt. Regionaal kan ook mist ontstaan. Morgen start vooral in het noordoosten grijs met kans op regen. Later schijnt op veel plaatsen de zon bij maxima rond 5 graden.

Weersvoorspelling Ko Samui voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Zon en kans op een buitje29° Helder met sluierwolken24° Opklaringen en kans op een buitje24° Veel zon, ook sluierwolken28°
0.3 mm
0 mm
0.3 mm
0 mm
O 4 bft
O 4 bft
O 4 bft
O 4 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Ko Samui, met vanmiddag en vannacht nog wel kans op een regenbui. Het koelt af tot 24 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 28 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ko Samui

Het weer in Ko Samui wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:36 uur. Dat is 1 minuten korter dan vorige week.
06:22 uur zon op
17:58 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
10
8
Fietsweer
7
8
Golfweer
9
10
Visweer
8
9
Wandelweer
10
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ko Samui op je site plaatsen!
Bekijk de widgets