Het weer nu in Maret

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
04 december 12:00 uur
29°
0 mm
Vochtigheid 69%
O 4 bft
Zicht 15.4 km

Weerbericht korte termijn Maret


Vanochtend begint de dag met veel bewolking met vooral in het noorden nog wat regen. In de middag komt de zon vaker tevoorschijn, maar langs de kust komen nog wel enkele buien voor. Er staat een stevige zuidoostenwind, aan de kust krachtig tot af en toe hard (7 Bft) met kans op windstoten tot 75 km/uur. Vanavond neemt de wind sterk af. Vannacht komen brede opklaringen voor en bij weinig wind koelt het af tot rond het vriespunt. Morgen is er geregeld ruimte voor de zon. Het blijft droog bij maxima van 5 of 6 graden.

Weersvoorspelling Maret voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Zon en kans op een buitje29° Helder met sluierwolken24° Opklaringen en kans op een buitje24° Veel zon, ook sluierwolken28°
0.3 mm
0 mm
0.3 mm
0 mm
O 4 bft
O 4 bft
O 4 bft
O 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Maret, met vanmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 29 °C en de wind is matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 24 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Maret

Het weer in Maret wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:36 uur. Dat is 1 minuten korter dan vorige week.
06:22 uur zon op
17:58 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
10
8
Fietsweer
7
8
Golfweer
9
10
Visweer
8
9
Wandelweer
10
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Maret op je site plaatsen!
Bekijk de widgets