Het weer nu in Phuket

Nu:
Geheel bewolkt
26 november 23:00 uur
25°
0 mm
Vochtigheid 87%
NO 3 bft
Zicht 9.8 km

Weerbericht korte termijn Phuket


Vooral in een strook over het midden van het land valt van tijd tot tijd wat regen of motregen. In het zuidoosten en noorden is het droog en komen enkele opklaringen voor. Vanavond en vannacht daalt het kwik in het noorden tijdens opklaringen tot dichtbij het vriespunt, elders blijft het bewolkt en zacht. Morgen overdag is het vooral in de noordelijke helft bewolkt met soms een spatje regen, in het zuiden breekt de zon geregeld door. Het wordt maximaal 9 graden. De wind blijft zwak en draait naar het oosten.

Weersvoorspelling Phuket voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Enkele onweersbui, ook opklaringen25° Bewolkt met wat regen24° Grijs en enige tijd regen26° Bewolkt en kans op onweersbuien28°
0.7 mm
2 mm
6 mm
8 mm
NO 3 bft
ONO 3 bft
ONO 4 bft
ONO 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Phuket, met vanavond nog wel kans op een onweersbui en vannacht regen. Het koelt af tot 24 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 28 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Phuket

Het weer in Phuket wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:43 uur. Dat is 2 minuten korter dan vorige week.
06:22 uur zon op
18:05 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
1
4
Fietsweer
1
3
Golfweer
1
3
Visweer
2
3
Wandelweer
2
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Phuket op je site plaatsen!
Bekijk de widgets