Het weer nu in Saladan

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
26 juli 8:00 uur
29°
0 mm
Vochtigheid 81%
WZW 3 bft
Zicht 11.0 km

Weerbericht korte termijn Saladan


Wolkenvelden en enkele opklaringen wisselen elkaar af, in de kustprovincies en slechts lokaal in het binnenland is nog een enkele bui mogelijk. Tijdens opklaringen kan er wat mist of nevel ontstaan en het koelt af naar 16 graden. De ochtend start in het binnenland zonnig, maar in de kust provincies komen al enkele buien voor. In de middag trekken enkele felle (onweers)buien over het land. Tussen de buien door is er ook ruimte voor de zon en de temperatuur loopt op naar 20 tot 24 graden. De dagen daarna houdt het wisselvallige zomerweer aan.

Weersvoorspelling Saladan voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, ook sluierwolken30° Zon, maar ook een enkele bui30° Enkele onweersbui, ook opklaringen26° Opklaringen en kans op een buitje26°
0.1 mm
2 mm
2 mm
0.4 mm
WZW 3 bft
WZW 3 bft
W 3 bft
W 3 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Saladan, met vanmiddag nog wel regen en vanavond kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 30 °C en de wind is matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 26 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Saladan

Het weer in Saladan wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:29 uur. Dat is 1 minuten korter dan vorige week.
06:16 uur zon op
18:45 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
3
3
Fietsweer
1
1
Golfweer
3
2
Visweer
5
4
Wandelweer
4
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Saladan op je site plaatsen!
Bekijk de widgets