Het weer nu in Bavorov

Nu:
Grijs en enige tijd sneeuwval
20 januari 22:00 uur
-2°
2 cm
Vochtigheid 85%
WNW 4 bft
Zicht 0.1 km

Weerbericht korte termijn Bavorov


Vooral in het in de kustprovincies komt vanavond en vannacht een bui voor. In opklaringen kan het diep landinwaarts een graadje vriezen en is kans op lokale gladheid. Morgen start koud. Nu en dan komt de zon tevoorschijn, maar er zijn ook wolken te zien en op sommige plaatsen trekken enkele buien voorbij. Het kwik stijgt naar de normale waarde van 6 of 7 graden. Het weekend verloopt rustig en droog. Er is wel veel bewolking aanwezig en lokaal kan het mistig zijn. Toch wordt het in de middag 7 of 8 graden.

Weersvoorspelling Bavorov voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt met enige sneeuwval-2° Opklaringen, ook wolken-5° Veel zon, enkele wolken-3° Zon, maar ook een enkele sneeuwbui-1°
2 cm
0 mm 0 mm
0.9 cm
NW 4 bft
NW 4 bft
WNW 4 bft
WNW 4 bft
Het klaart vanavond geleidelijk op en de kans op neerslag neemt af in Bavorov, met vanavond nog wel sneeuw. Vannacht koelt het af tot -5 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer -1 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Bavorov

Het weer in Bavorov wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:52 uur. Dat is 17 minuten langer dan vorige week.
07:48 uur zon op
16:40 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
3
1
Fietsweer
5
2
Golfweer
5
1
Visweer
3
3
Wandelweer
8
3

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bavorov op je site plaatsen!
Bekijk de widgets