Het weer nu in Horoušany

Nu:
Geheel bewolkt
24 januari 0:00 uur
0 mm
Vochtigheid 91%
W 2 bft
Zicht 8.7 km

Weerbericht korte termijn Horoušany


Het is bewolkt, maar geleidelijk komen hier enkele opklaringen in. In deze opklaringen vormt nevel en mist waardoor vannacht verspreid over het land het zicht slecht is. De temperatuur komt hierbij uit op 1 graad langs de kust tot -2 in Limburg. Er staat amper wind. Overdag trekt deze wind ook niet aan waardoor de mist maar lastig oplost. De temperatuur komt morgenmiddag in de mist uit op zo'n 3 graden, daarbuiten loopt het kwik op naar 6 graden. In de nacht naar dinsdag is er weer kans op vorst.

Weersvoorspelling Horoušany voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Geheel bewolkt Geheel bewolkt Veel wolken en wat zon Geheel bewolkt Enkele opklaringen, vaak ook wolken Geregeld zon, ook wolken Geregeld zon, ook wolken Enkele opklaringen, vaak ook wolken
0.1 mm
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
W 1 bft
W 1 bft
W 1 bft
ZZW 1 bft
ZW 1 bft
WNW 2 bft
NW 2 bft
W 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Horoušany, met vanavond kans op motregen. Vannacht koelt het af tot 3 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt en loopt de temperatuur op tot ongeveer 5 °C morgenmiddag.

Het weer in Horoušany

Het weer in Horoušany wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:52 uur. Dat is 17 minuten langer dan vorige week.
07:48 uur zon op
16:40 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
5
4
Fietsweer
6
6
Golfweer
8
8
Visweer
7
6
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Horoušany op je site plaatsen!
Bekijk de widgets