Het weer nu in Rovná

Nu:
Bewolkt met wat lichte sneeuwval
20 januari 18:00 uur
-3°
0.0 cm
Vochtigheid 84%
WNW 4 bft
Zicht 0.5 km

Weerbericht korte termijn Rovná


Vooral in het noordoosten komt vanavond en vannacht een bui voor. In opklaringen kan het in het oosten een graadje vriezen en is kans op lokale gladheid. Morgen start koud. Nu en dan komt de zon tevoorschijn, maar er zijn ook wolken te zien en op sommige plaatsen trekken enkele buien voorbij. Het kwik stijgt naar de normale waarde van 6 of 7 graden. Het weekend verloopt rustig en droog. Er is wel veel bewolking aanwezig en lokaal kan het mistig zijn. Toch wordt het in de middag 7 of 8 graden.

Weersvoorspelling Rovná voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt met enige sneeuwval-3° Opklaringen, ook wolken-6° Zon, maar ook een enkele sneeuwbui-4° Zon en kans op een sneeuwbuitje-1°
0.6 cm
0 mm
1 cm
0.2 cm
WNW 4 bft
NW 4 bft
NW 4 bft
NW 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Rovná, met vanmiddag en vanavond kans op sneeuw. Vannacht koelt het af tot -6 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een sneeuwbui en is de temperatuur ongeveer -4 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Rovná

Het weer in Rovná wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:45 uur. Dat is 17 minuten langer dan vorige week.
07:57 uur zon op
16:42 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
3
2
Fietsweer
5
3
Golfweer
5
1
Visweer
4
3
Wandelweer
8
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Rovná op je site plaatsen!
Bekijk de widgets