Het weer nu in Škrdlovice

Nu:
Geheel bewolkt
20 januari 20:00 uur
-4°
0 mm
Vochtigheid 89%
WNW 4 bft
Zicht 1.1 km

Weerbericht korte termijn Škrdlovice


Vooral in het noordoosten komt vanavond en vannacht een bui voor. In opklaringen kan het in het oosten een graadje vriezen en is kans op lokale gladheid. Morgen start koud. Nu en dan komt de zon tevoorschijn, maar er zijn ook wolken te zien en op sommige plaatsen trekken enkele buien voorbij. Het kwik stijgt naar de normale waarde van 6 of 7 graden. Het weekend verloopt rustig en droog. Er is wel veel bewolking aanwezig en lokaal kan het mistig zijn. Toch wordt het in de middag 7 of 8 graden.

Weersvoorspelling Škrdlovice voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en enige tijd sneeuwval-4° Bewolkt met enige sneeuwval-6° Veel zon, enkele wolken-6° Zon en kans op een sneeuwbuitje-4°
2 cm
2 cm
0 mm
0.2 cm
WNW 4 bft
NW 5 bft
WNW 4 bft
NW 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Škrdlovice, met vanavond en vannacht nog wel sneeuw. Het koelt af tot -6 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer -4 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Škrdlovice

Het weer in Škrdlovice wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:48 uur. Dat is 16 minuten langer dan vorige week.
07:43 uur zon op
16:31 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
3
Fietsweer
4
5
Golfweer
6
6
Visweer
3
4
Wandelweer
9
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Škrdlovice op je site plaatsen!
Bekijk de widgets