Het weer nu in Telč

Nu:
Grijs door mist of dichte mist
24 januari 0:00 uur
0 mm
Vochtigheid 96%
NW 2 bft
Zicht 0.0 km

Weerbericht korte termijn Telč


Het is bewolkt, maar geleidelijk komen hier enkele opklaringen in. In deze opklaringen vormt nevel en mist waardoor vannacht verspreid over het land het zicht slecht is. De temperatuur komt hierbij uit op 1 graad langs de kust tot -2 in Limburg. Er staat amper wind. Overdag trekt deze wind ook niet aan waardoor de mist maar lastig oplost. De temperatuur komt morgenmiddag in de mist uit op zo'n 3 graden, daarbuiten loopt het kwik op naar 6 graden. In de nacht naar dinsdag is er weer kans op vorst.

Weersvoorspelling Telč voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Grijs door mist of dichte mist Grijs door mist of dichte mist Grijs door mist of dichte mist Grijs door mist of dichte mist Grijs door mist of dichte mist Geregeld zon, ook wolken Geregeld zon, ook wolken Enkele opklaringen, vaak ook wolken
0 mm 0 mm 0 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
NW 2 bft
NW 1 bft
WNW 1 bft
W 1 bft
WNW 1 bft
WNW 2 bft
NW 3 bft
NW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Telč, met vanavond kans op mist. Vannacht koelt het af tot 0 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag mistig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 1 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Telč

Het weer in Telč wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:00 uur. Dat is 18 minuten langer dan vorige week.
07:40 uur zon op
16:40 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
4
3
Fietsweer
6
6
Golfweer
7
8
Visweer
5
6
Wandelweer
6
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Telč op je site plaatsen!
Bekijk de widgets