Het weer nu in Alpena

Nu:
Helder weer
27 januari 6:00 uur
-11°
0 mm
Vochtigheid 83%
NW 3 bft
Zicht 10.8 km

Weerbericht korte termijn Alpena


De laatste neerslag trekt naar het oosten weg en langs de kust breekt vanmiddag af en toe de zon door. Het wordt uiteindelijk 3 graden in Groningen tot 7 graden aan zee. In de avond en nacht koelt het in het noorden nog af tot rond het vriespunt. In het zuiden neemt de bewolking toe en volgt regen. Ook morgen regent het flink door, in het uiterste noordoosten kan natte sneeuw vallen bij grote temperatuurverschillen tussen noord en zuid. Het wordt 2 graden in Groningen tot lokaal 12 graden in Zeeland.

Weersvoorspelling Alpena voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken-9° Geregeld zon, ook wolken-7° Enkele opklaringen, vaak ook wolken-11° Enkele opklaringen, vaak ook wolken-13°
0 mm 0 mm 0 mm
0.1 mm
NNW 3 bft
NNW 3 bft
NNW 3 bft
NNW 3 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Alpena. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot -7 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer -11 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Alpena

Het weer in Alpena wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:36 uur. Dat is 16 minuten langer dan vorige week.
07:59 uur zon op
17:35 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
3
5
Fietsweer
6
7
Golfweer
8
8
Visweer
6
4
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Alpena op je site plaatsen!
Bekijk de widgets