Het weer nu in Amarillo

Nu:
Mix van wat regen en sneeuw
28 oktober 7:00 uur
-2°
0.1 mm
Vochtigheid 97%
N 3 bft
Zicht 8.1 km

Weerbericht korte termijn Amarillo


Het is wisselend bewolkt met enkele buien. Vooral bij zee kunnen sommige buien met onweer, hagel en zware windvlagen uitpakken. Buiten de buien om kan het een tijdje droog zijn met geregeld zonneschijn. Het is vanmiddag 12 graden maar een flinke zuidwestenwind maakt het voor het gevoel frisser. Langs de kust staat nu en dan windkracht 7. Morgenochtend verloopt op de meeste plaatsen droog, maar morgenmiddag en avond is het veelal grijs en nat door een groot gebied met bewolking en regen.

Weersvoorspelling Amarillo voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel wolken en wat zon-1° Bewolkt met wat regen Grijs met een mix van regen en sneeuw Zware buien mogelijk, ook een opklaring
0.2 mm
1 mm
4 mm
2 mm
N 3 bft
NNW 4 bft
NNW 5 bft
NNW 5 bft
Het wordt morgen bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Amarillo, met vannacht kans op ijzel en morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 1 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op natte sneeuw en koelt het af tot ongeveer 0 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Amarillo

Het weer in Amarillo wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:51 uur. Dat is 14 minuten korter dan vorige week.
08:05 uur zon op
18:56 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
5
6
Fietsweer
6
6
Golfweer
3
9
Visweer
2
4
Wandelweer
7
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Amarillo op je site plaatsen!
Bekijk de widgets