Het weer nu in Caribou

Nu:
Bewolkt met wat lichte sneeuwval
22 januari 7:00 uur
-12°
0.1 cm
Vochtigheid 89%
O 2 bft
Zicht 0.5 km

Weerbericht korte termijn Caribou


Vanmiddag hebben we een mix van wolkenvelden en ruimte voor de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog en bij een overwegend matige zuidwestenwind wordt het ongeveer 7 graden. Ook vanavond is het nog droog, vannacht neemt de kans op een bui toe, lokaal met winterse neerslag. Het kwik daalt naar -1 tot 3 graden. Morgenochtend kunnen een aantal winterse buien vallen, in de namiddag en avond neemt juist in het zuidoosten de kans op winterse neerslag toe. Met 5 graden is het een stukje kouder.

Weersvoorspelling Caribou voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Bewolkt met enige sneeuwval-8° Zon, maar ook een enkele sneeuwbui-5° Bewolkt met wat lichte sneeuwval-9° Bewolkt met wat lichte sneeuwval-10°
0.6 cm
0.7 cm
0.3 cm
0.3 cm
O 2 bft
O 2 bft
O 2 bft
NNW 1 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Caribou, met morgenochtend en morgenmiddag kans op sneeuw. De temperatuur stijgt tot -5 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt met kans op sneeuw en koelt het af tot ongeveer -9 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Caribou

Het weer in Caribou wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:14 uur. Dat is 16 minuten langer dan vorige week.
07:07 uur zon op
16:21 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
3
Fietsweer
5
4
Golfweer
7
7
Visweer
5
5
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Caribou op je site plaatsen!
Bekijk de widgets