Het weer nu in Dayton

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
19 januari 15:00 uur
0 mm
Vochtigheid 66%
WZW 2 bft
Zicht 16.8 km

Weerbericht korte termijn Dayton


Vanavond en vannacht is het in het hele land bewolkt. Vooral in de noordelijke provincies valt nog regelmatig regen, elders is het droog en valt slechts af en toe nog wat (mot)regen. De temperatuur ligt vannacht rond 6 of 7 graden en de zuidwestenwind waait nog altijd stevig door. Ook morgen is de zuid- tot zuidwestenwind goed aanwezig. Boven land staat een windkracht 4 tot 5 en aan zee windkracht 6 tot 7. In het noorden valt nog af en toe regen, in het zuiden weet de zon nog even door te breken. Het wordt zo'n 9 graden.

Weersvoorspelling Dayton voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken Enkele opklaringen, vaak ook wolken-1° Enkele opklaringen, vaak ook wolken-3° Zon en kans op een sneeuwbuitje-3°
0 mm 0 mm
0.2 mm
0.3 cm
ZW 3 bft
WZW 4 bft
W 4 bft
WNW 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Dayton. Vannacht koelt het af tot -3 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een sneeuwbui en is de temperatuur ongeveer -3 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Dayton

Het weer in Dayton wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:47 uur. Dat is 11 minuten langer dan vorige week.
07:54 uur zon op
17:41 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
5
5
Fietsweer
7
6
Golfweer
8
8
Visweer
4
3
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Dayton op je site plaatsen!
Bekijk de widgets