Het weer nu in Duck Key

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
21 juni 2:00 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 83%
ZO 3 bft
Zicht 11.0 km

Weerbericht korte termijn Duck Key


Vandaag is het een groot deel van de dag bewolkt en regent het van tijd tot tijd. Regionaal komt dan ook aardig wat regenwater naar beneden. Later op de dag wordt het in het zuiden als eerste droger met in Limburg misschien nog wat ruimte voor de zon. Daar kan het dan 20 graden worden, elders zorgen wolken, regen en een noordelijke wind ervoor dat het maximaal 15 graden wordt. Morgen is het overwegend droog. De zon breekt zo nu en dan door, maar met maximaal 16 tot 18 graden is het wel een koele junidag.

Weersvoorspelling Duck Key voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Opklaringen en kans op een buitje27° Sluierwolken, ook nog zon30° Veel zon, ook sluierwolken32° Veel zon, ook sluierwolken28°
0.4 mm
0 mm 0 mm 0 mm
ZO 3 bft
ZO 4 bft
ZO 4 bft
ZO 3 bft
Het wordt morgen bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Duck Key, met vannacht kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 32 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 28 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Duck Key

Het weer in Duck Key wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:40 uur. Dat is 0 minuten langer dan vorige week.
06:36 uur zon op
20:16 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
4
2
Fietsweer
2
2
Golfweer
5
4
Visweer
5
5
Wandelweer
5
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Duck Key op je site plaatsen!
Bekijk de widgets