Het weer nu in Mobile

Nu:
Brede opklaringen
04 juli 3:00 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 94%
ZW 1 bft
Zicht 14.9 km

Weerbericht korte termijn Mobile


In het noordwesten en westen komen wolkenvelden voor, elders zijn er flinke perioden met zon. Landinwaarts ontstaan gedurende de middag ook stapelwolken en een hele enkele bui is daarbij niet uitgesloten. De temperatuur komt uit rond 20 graden op veel stranden tot lokaal 25 graden in het zuidoosten van ons land. De wind is matig en waait uit het westen. Komende nacht klaart het op en opnieuw is het fris met minima tussen 8 en 12 graden. Morgen verandert er weinig aan het rustige weerbeeld met maxima tussen 19 en 24 graden.

Weersvoorspelling Mobile voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Opklaringen en kans op een buitje26° Zon, maar ook een enkele bui31° Enkele onweersbui, ook zon32° Enkele onweersbui, ook zon27°
0.1 mm
0.7 mm
1 mm
1 mm
ZZO 1 bft
ZZO 2 bft
ZZO 2 bft
ZZW 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder zonnig en de kans op neerslag neemt toe in Mobile, met morgenmiddag kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 32 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 27 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Mobile

Het weer in Mobile wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:04 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
05:55 uur zon op
19:59 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
4
5
Fietsweer
3
3
Golfweer
5
5
Visweer
4
3
Wandelweer
5
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Mobile op je site plaatsen!
Bekijk de widgets