Het weer nu in Philadelphia

Nu:
Zon en kans op een buitje
18 juni 20:00 uur
23°
0.0 mm
Vochtigheid 56%
Z 3 bft
Zicht 21.5 km

Weerbericht korte termijn Philadelphia


Op sommige plaatsen klaart het breed op maar van het zuidwesten uit raakt het overwegend bewolkt. Het koelt de komende uren af naar een graad of 17. Overdag blijft het op de meeste plaatsen droog en krijgt de zon geleidelijk steeds meer ruimte. Door een matige zuidwestenwind is het met 19 tot 27 graden minder warm dan de afgelopen dagen. In de avond neemt van het zuiden uit de bewolking toe en later trekken vooral over de zuidelijke provincies stevige regen- en onweersbuien over.

Weersvoorspelling Philadelphia voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zon en kans op een buitje22° Bewolkt en kans op onweersbuien18° Zon en kans op een buitje23° Veel zon, ook sluierwolken30°
0.2 mm
6 mm
0.5 mm
0 mm
Z 3 bft
Z 3 bft
ZW 3 bft
W 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Philadelphia, met vanavond nog wel kans op een regenbui en vannacht kans op onweer. Het koelt af tot 18 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 30 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Philadelphia

Het weer in Philadelphia wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:00 uur. Dat is 2 minuten langer dan vorige week.
05:32 uur zon op
20:32 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
4
Fietsweer
2
4
Golfweer
4
5
Visweer
4
5
Wandelweer
3
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Philadelphia op je site plaatsen!
Bekijk de widgets