Het weer nu in Saint Petersburg

Nu:
Helder weer
27 oktober 20:00 uur
28°
0 mm
Vochtigheid 70%
OZO 3 bft
Zicht 15.1 km

Weerbericht korte termijn Saint Petersburg


Vanavond is het bewolkt en zo nu en dan valt regen. De zuid- tot zuidwestenwind waait flink door. Boven land staat een windkracht 4 tot 5 en in de kustgebieden kracht 6 tot 7. In het noordwestelijk kustgebied kan even windkracht 8 komen te staan met windvlagen tot zo'n 75-80 km/u. Vannacht trekt de regen weg, klaart het wat op en valt vooral aan zee een bui. De wind neemt wat af en het wordt 8 tot 10 graden. Morgen breekt soms de zon over, maar er komen ook enkele buien voor. De meeste vallen in de kustgebieden, daar kan het ook even onweren en hagelen. Het wordt maximaal 12 graden en het waait nog altijd goed door.

Weersvoorspelling Saint Petersburg voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje28° Sluierwolken, ook opklaringen25° Veel zon, ook sluierwolken27° Stralend zonnig weer31°
0.2 mm
0 mm 0 mm 0 mm
OZO 4 bft
OZO 4 bft
OZO 4 bft
ZO 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Saint Petersburg, met vanavond nog wel kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 25 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 31 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Saint Petersburg

Het weer in Saint Petersburg wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:12 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
07:38 uur zon op
18:50 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
9
10
Fietsweer
7
7
Golfweer
10
9
Visweer
8
7
Wandelweer
9
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Saint Petersburg op je site plaatsen!
Bekijk de widgets