Het weer nu in Ho Chi Minhstad

Nu:
Helder met sluierwolken
25 november 3:00 uur
24°
0 mm
Vochtigheid 83%
NNO 2 bft
Zicht 10.9 km

Weerbericht korte termijn Ho Chi Minhstad


Vanavond en vannacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Onder bewolking wordt het niet kouder dan 6 graden, in brede opklaringen daalt het kwik lokaal tot iets boven nul. Morgen hebben we eerst een afwisseling van zon en wolkenvelden. In de loop van de dag neemt vanuit het westen de bewolking toe. Het wordt ongeveer 9 graden en er waait een matige zuidenwind. In de avonduren kan in het westen een beetje regen vallen, in de nacht naar donderdag is het op meer plaatsen bewolkt en nat.

Weersvoorspelling Ho Chi Minhstad voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Opklaringen en kans op een buitje24° Veel zon, ook sluierwolken30° Veel zon, enkele wolken33° Sluierwolken, ook opklaringen26°
0.1 mm
0 mm 0 mm
0.1 mm
NNO 2 bft
N 1 bft
NNW 1 bft
ZO 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Ho Chi Minhstad, met vannacht nog wel kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 33 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 26 °C.

Het weer in Ho Chi Minhstad

Het weer in Ho Chi Minhstad wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:34 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
05:53 uur zon op
17:27 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
9
9
Fietsweer
8
8
Golfweer
10
10
Visweer
10
10
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ho Chi Minhstad op je site plaatsen!
Bekijk de widgets