Het weer nu in Chomutov

Nu:
Opklaringen en kans op een sneeuwbuitje
20 januari 20:00 uur
-0°
0.0 cm
Vochtigheid 68%
WNW 4 bft
Zicht 8.1 km

Weerbericht korte termijn Chomutov


Vooral in het noordoosten komt vanavond en vannacht een bui voor. In opklaringen kan het in het oosten een graadje vriezen en is kans op lokale gladheid. Morgen start koud. Nu en dan komt de zon tevoorschijn, maar er zijn ook wolken te zien en op sommige plaatsen trekken enkele buien voorbij. Het kwik stijgt naar de normale waarde van 6 of 7 graden. Het weekend verloopt rustig en droog. Er is wel veel bewolking aanwezig en lokaal kan het mistig zijn. Toch wordt het in de middag 7 of 8 graden.

Weersvoorspelling Chomutov voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een sneeuwbuitje-1° Brede opklaringen-3° Zon en kans op een sneeuwbuitje-2° Veel zon, enkele wolken
0.4 cm
0 mm
0.2 cm
0 mm
NW 4 bft
NW 4 bft
NW 4 bft
NW 4 bft
Het klaart vanavond geleidelijk op en de kans op neerslag neemt af in Chomutov, met vanavond nog wel kans op een sneeuwbui. Vannacht koelt het af tot -3 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een sneeuwbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 1 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Chomutov

Het weer in Chomutov wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:43 uur. Dat is 16 minuten langer dan vorige week.
07:56 uur zon op
16:39 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
2
Fietsweer
7
3
Golfweer
7
2
Visweer
4
5
Wandelweer
9
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Chomutov op je site plaatsen!
Bekijk de widgets