Het weer nu in Caranjito

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
12 augustus 23:00 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 90%
O 3 bft
Zicht 9.1 km

Weerbericht korte termijn Caranjito


Vannacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen aanwezig en koelt het geleidelijk af naar 20 tot 24 graden. Lokaal ontstaat wat nevel. In het zuiden komen daarbij mogelijk nog een paar regen- en onweersbuien voor. Overdag wordt het met maxima tussen 29 en 33 graden wederom tropisch warm. Daarbij wisselen zonnige perioden en wolkenvelden elkaar af en blijft het in eerst instantie vrijwel overal droog. Later op de dag ontstaan weer enkele zware regen- en onweersbuien, de meeste uiteindelijk in het midden en noorden van het land. De wind is hooguit matig en komt uit verschillende richtingen.

Weersvoorspelling Caranjito voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen, maar ook een enkele bui27° Opklaringen en kans op een buitje26° Veel zon, ook sluierwolken30° Veel zon, ook sluierwolken31°
0.6 mm
0.2 mm
0.1 mm
0 mm
O 3 bft
O 3 bft
O 4 bft
O 4 bft
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Caranjito, met vannacht nog wel kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 31 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 27 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Caranjito

Het weer in Caranjito wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:32 uur. Dat is 4 minuten korter dan vorige week.
06:22 uur zon op
18:54 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
9
9
Fietsweer
6
7
Golfweer
9
9
Visweer
8
7
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Caranjito op je site plaatsen!
Bekijk de widgets